Om oss

Om oss.

Oslotur 2023

Barnehagen

Knoll og Tott barnehage er en en avdelings barnhage med 14 plasser i alderen 0 til 6 år på Tomter i Indre Østfold kommune. Vi er en godt bemannet barnehage med to barnehagelærere og 3 assistenter.

Vi holder til i kjelleren i Tolfshusveien 14. Barnehagen ble startet i desember 1994 av dagens eier som er barnehagelærer.

Vi har egen tur plass i skogen som heter Trollstedet, med lavvo, bål plass og masse område å boltre oss rundt på.

Vi er en liten barnehage men vi har et godt sammarbeid med andre barnehager. Når gruppesammensettningen ikke blir for stor har vi feller opplegg en gang i uken i en annan barnehage med de som starter på skolen. I tillegg vi arrangerer fellestur for skolestarterene i Tomter skolekrets en gang i måneden. Her deltar alle barnehagene. Så selv om vi er små så har barne en stor kontaktflate før de begynner på skolen.

Barnehagen

Naturen og barnet. Vi elsker å være ute å leke, undre og forske. Lager mat ute på bålet og går gjerne på oppdagelsesferd til Solberbekken for å utforske dette med vann.

20160216_140831

Satsningsområde

I Knoll og Tott barnehage ønsker vi å satse på barns rett til medvirkning. Noe som gjenspeiler seg i årsplanen. Vi ønsker å være en lyttende og aktiv voksen som er tilstede for barna. Det handler om å sette barnet i fokus.

Vi kommer til å gå turer i skog og mark, tegne, klippe og lime. Leke og kose oss er også viktig.

Ansatte

  • Jørn-Thomas Gaaseby, Eier og styrer (Barnehagelærer)
  • Anette Tefre, Pedagogisk leder (Barnehagelærer)
  • Gutiera Grigaliuniene. Assistent
  • Wanja Hågensen, Assistent
  • Helge Johannesen, Assistent