Om oss.

Barnehagen

Knoll og Tott barnehage er en en avdelings barnhage i Tomter. Vi holder til i kjelleren i Tolfshusveien 14. Barnehagen ble startet i desember 1994 av dagens eier. Vi har egen turplass i skogen som heter Trollstedet, med lavvo.

Vår lidenskap

Naturen og barnet

Satsningsområde

Naturen og barns undring.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Natus iusto praesentium dolore harum quod, incidunt, libero optio eveniet? In magni error, quas repudiandae cum velit veritatis suscipit animi atque earum voluptas necessitatibus labore, quisquam harum rem sed obcaecati ratione deserunt. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Natus iusto praesentium dolore harum quod, incidunt, libero optio eveniet? In magni error, quas repudiandae cum velit veritatis suscipit animi atque earum voluptas necessitatibus labore, quisquam harum rem sed obcaecati ratione deserunt.

• Jørn-Thomas Gaaseby, Eier og styrer
  • Anette Tefre, Pedagogisk leder
  • Gutiera Grigaliuniene. Assistent
  • Amanda Alicajic, Assisten (permisjon til 1.5.2019)